Naravno vihanje trepalnic LVL

Naravno vihanje trepalnic LVL

Vzljubljen pri navdušencih lepotne industrije iz celotnega sveta, LVL povečanje trepalnic dodaja dolžino, gostoto in privzdigne naravne trepalnice. Brez podaljškov, lepila ali maskare.

Za razliko od klasičnega podaljševanja, lvl povečanje trepalnic utrdi vaše naravne trepalnice pri korenu ter ustvari izgled daljših in močnejših trepalnic. Dodatno barvanje pa ustvari učinek maskare. Tako so vaše trepalnice videti popolne od trenutka, ko se zbudite.

Idealno za vse, ki iščete bolj naravni izgled. Postopek traja le 40 minut, rezultat pa je takojšen in traja od šest do osem tednov.
Slavna make-up stilistka Lisa Eldridge pravi LVL je eden najhitrejših načinov, da razvedrite in dvignete ves obraz!

Ko enkrat zapustite salon, je potrebno le minimalno vzdrževanje. Še več, v kombinaciji postopka okrepitve in redne uporabe edistvenega balzama za nego vaših trepalnic (Conditioner Serum) Nouveau Lashes, se lahko za vedno poslovite od maskare.

ZAKAJ JE LVL POVEČANJE DRUGAČNO OD TRAJNEGA VIHANJA TREPALNIC?
: Standardno vihanje ukrivi celotne trepalnice, kar ustvari nežno ukrivljenost celotnih naravnih trepalnic. LVL povečanje pa trepalnice ukrivi direktno pri korenini naravne trepalnice. To ustvari bolj pokončno ukrivljenost, rezultat pa prinese bolj dramatičen učinek. Na voljo so različne stopnje ukrivljenosti, odvisno od željenega videza. LVL povečanje trepalnic pa vključuje tudi barvanje trepalnic. To ustvari izgled maskare na naravnih trepalnicah, videz dodanega volumna in dolžine naravnih trepalnic.
KJE JE BILO RAZVITO LVL POVEČANJE TREPALNIC?
LVL povečanje je bilo razvito ekskluzivno samo pri Nouveau Lashes, ustanoviteljici povečanja pa sta Karen Betts in Bridgette Softley.
031 817 660
info@lepotilnicamb.si
LEPOTILNICA d.o.o.
Staneta Severja 9B, 2000 Maribor