Podaljševanje trepalnic Xtreme Lashes

Podaljševanje trepalnic Xtreme Lashes

Si od nekdaj želite dolge in ukrivljene trepalnice kot jih imajo zvezde? Ali si enostavno želite, da bi se lahko sproščeno ukvarjali s športom in ob tem ohranili urejen videz? Morda pa bi radi le polepšali obliko oči?
Z Xtreme Lashes trepalnicami zlahka dosežete vse to!

Zakaj Xtreme Lashes?

 • Ker uporabljamo medicinsko hipoalergeno lepilo.
 • Ker je postopek za Vaše naravne trepalnice in oči popolnoma varen in zdravju neškodljiv.
 • Ker ponujamo največjo izbiro podaljšanih trepalnic.
 • Ker bodo Vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan.
 • Ker nanos podaljšanih trepalnic izvajajo le usposobljeni Xtreme Lashes stilisti.
 • Ker Vam ponuja največjo izbiro podaljšanih trepalnic.
 • Ker pri aplikaciji uporablja Lepilo Flex Fusion, ki je medicinsko lepilo brez vonja in ki ne hlapi.
 • Ker lahko kadarkoli med postopkom odprete oči.
 • Ker je postopek za Vaše naravne trepalnice in oči popolnoma varen in zdravju neškodljiv.
 • Ker bodo Vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan.
 • Ker bodo Vaše trepalnice delovale popolnoma naravno.
 • Ker se bodo ob pravilnem nanosu ter negi Vaše naravne trepalnice še okrepile, saj ne bo več dnevnega odstranjevanja ličil.
 • Ker nanos podaljšanih trepalnic izvajajo le usposobljeni Xtreme Lashes stilisti.

Xtreme Lashes je revolucionaren postopek podaljševanja trepalnic. Z Xtreme Lashes postopkom se izbrane sintetične trepalnice ročno nanese na Vaše lastne trepalnice in sicer tako, da se podaljšane trepalnice sploh ne dotikajo vek. Xtreme Lashes podaljšane trepalnice so zato primerne tudi za vse tiste z lečami in občutljivimi očmi.

Najvišji standardi kakovosti

Uporabljeno lepilo in materiali, ki se uporabljajo skozi celoten postopek so popolnoma varni in 100 % prijazni zdravju. Med samim postopkom podaljševanja se upoštevajo najvišji kakovostni standardi in najvišja stopnja higiene. Poleg tega postopek podaljševanja Xtreme Lashes trepalnic lahko opravljajo le stilisti, ki so končali formalno Xtreme Lashes usposabljanje in pridobili certifikat.

Postopek podaljševanja trepalnic

Xtreme Lashes podaljševanje trepalnic lahko opravljajo samo certificirani stilisti, ki so opravili formalno Xtreme Lashes usposabljanje.

Nanašajo se na Vaše lastne trepalnice

Xtreme Lashes trepalnice se nanašajo na Vaše lastne trepalnice. Na vsako oko se nanese od 60 do 150 umetnih trepalnic. Točno število umetnih trepalnic je odvisno od števila Vaših lastnih trepalnic. Postopek nanašanja je popolnoma varen in prijazen zdravju, saj se umetna trepalnica dejansko nikoli ne dotakne veke. Xtreme Lashes stilist zalepi podaljšano trepalnico 1 milimeter od veke, ter na koncu aplikacije preveri, da ni nič zlepljeno, tako da naravna trepalnica naprej nemoteno raste. Lepilo, ki se pri tem uporablja je iz najkakovostnejših materialov in ne draži oči, zato so podaljšane trepalnice primerne tudi za vse tiste, ki nosijo leče.

Posvet z Xtreme Lashes stilistom

Pred začetkom podaljševanja trepalnic se z Xtreme Lashes stilistom dogovorite o debelini, dolžini in ukrivljenosti podaljšanih trepalnic, ter obliki in velikosti kristalov, v kolikor jih želite dodati. Izkušen Xtreme Lashes stilist postopek podaljševanja trepalnic opravi v dveh urah. Med samim postopkom nanosa lahko tudi mirno zaspite, prebudite pa se z novimi, daljšimi in ukrivljenimi trepalnicami, ki poudarijo poteze vašega obraza. Skozi celoten postopek podaljševanja trepalnic se uporabljajo izključno varni in kakovostni Xtreme Lashes materiali. Vsi nadaljnji postopki nanosa podaljšanih Xtreme Lashes trepalnic trajajo med uro ter uro in pol.

Čistilni postopek

Čistilni postopek je zelo pomemben del aplikacije in ki ga more vsak stilist vsakič opraviti pred pričetkom nanašanja trepalnic, ne glede ali se gre za prvo podaljševanje trepalnic ali za korekturo, saj služi razmastitvi trepalnic ter uravnavi pH-ja in zagotavlja večjo vzdržljivost trepalnic.

Korekture

Ker se naravne trepalnice obnavljajo ( v treh tednih se zamenja približno 1/3 naravnih trepalnic ), so korekture nujno potrebne. Zelo pomembno je, kako se korektura izvede. Stilist mora zmeraj narediti popoln čistilni postopek. Zaradi zdravja Vaših trepalnic ter lepega izgleda je potrebno na VSAKI korekturi odstraniti vse trepalnice, ki so zrastle več kot 1 milimeter in na njih nalepiti nove. Prav tako je potrebno zapolniti vse trepalnice, ki so zrastle na novo. Tako bo Vaš izgled zmeraj brezhiben in vaše trepalnice močne in zdrave.

Odstranjevanje trepalnic

V primeru, da se odločite, da trepalnic ne želite več imeti, Vam Xtreme Lashes ponuja odstranjevalec, ki vam bo v roku 15 minut odstranil trepalnice, brez da bi se Vaše naravne trepalnice poškodovale. Postopek odstranjevanja je popolnoma neboleč, opravi pa ga Xtreme Lashes certificiran stilist.

Najbolj pogosta vprašanja

Koliko časa traja postopek podaljševanja trepalnic?
Čas aplikacije je odvisen od količine Vaših naravnih trepalnic (več kot je naravnih trepalnic, dlje traja postopek). V povprečju prva aplikacija traja 2 uri, nadaljne korekture pa nekje okoli ure in pol.
Kaj je pri Xtreme Lashes tako posebnega?
Xtreme Lashes je revolucionaren postopek podaljševanja trepalnic. Z Xtreme Lashes postopkom se izbrane sintetične trepalnice ročno nanese na Vaše lastne trepalnice in sicer tako, da se podaljšane trepalnice sploh ne dotikajo veke. Xtreme Lashes podaljšane trepalnice so zaradi vrhunskih materialov primerne tudi za vse tiste z lečami in občutljivimi očmi. Uporabljeno lepilo in materiali, ki se uporabljajo skozi celoten postopek so popolnoma varni in 100 % prijazni zdravju. Med samim postopkom podaljševanja se upoštevajo najvišji kakovostni standardi in najvišja stopnja higiene. Poleg tega postopek podaljševanja Xtreme Lashes trepalnic lahko opravljajo le stilisti, ki so končali formalno Xtreme Lashes usposabljanje in pridobili certifikat.
Ali se bodo naravne trepalnice kaj uničile zaradi podaljšanih trepalnic?
Če se stilistka prilagaja vašim naravnim trepalnicam in če na koncu vse trepalnice loči, tako da vsaka naravna trepalnica prosto raste, se Vaše naravne trepalnice ne bodo uničile oziroma ravno obratno – še bolj se bodo okrepile, ker po njih ne boste vsak dan drsali z raznimi čistili, ki odstranjujejo vodoodporne maskare in druge maskare, ki se težko odstranijo.
Ali je potrebno narediti kakšno pavzo in trepalnice za nekaj časa odstraniti?
Če so trepalnice pravilno podaljšane in če so pri aplikaciji uporabljeni kvalitetni materiali, ni potrebno delati nobenih pavz. Zelo pomembno je, da stilistka uporabi dolžine in debeline trepalnic, ki so primerne za Vaše naravne trepalnice in zavedati se morate, da gostota ne bo zmeraj enaka ( ko so Vaše naravne trepalnice v obdobju rasti jih stilistka ne sme preobremenjevati s pretežkimi trepalnicami ). Če stilistka upošteva ta pravila in če na koncu aplikacije zmeraj pregleda, da nobena trepalnica ni zlepljena, ni potrebna nobena pavza.
Nosim kontaktne leče – ali jih moram pred nanosom odstraniti?
Leče pri Xtreme Lashes podaljšanih trepalnicah ne predstavljajo težave. Lahko jih imate tudi med aplikacijo, saj lepilo ne hlapi in tako ne povzroča nobenih neprijetnosti.
Koliko časa povprečno zdržijo podaljšane trepalnice, če jih pravilno negujem ? Je potrebno potem postopek v celoti ponoviti ali gre za nekakšno obnovo?
Pri večini se v treh tednih zamenja približno 1/3 naravnih trepalnic, zato so priporočene korekture na 3 tedne. Pri korekturi stilistka tako kot pri prvem obisku naredi čistilni postopek, da razmasti trepalnice in uravna pH. Po končanem čistilnem postopku je potrebno odstraniti vse trepalnice, ki so zrastle več kot 1 milimeter, saj se bi se kmalu začele obračati in postale pretežke za naravne trepalnice. Po končanem odstranjevanju preveč zraslih trepalnic, stilistka na vse trepalnice, ki jih je odstranila, nanese nove podaljšane trepalnice, nanese jih pa tudi na tiste, ki so zrasle na novo. Žal veliko ljudi povezuje kvaliteto materialov s tem, koliko časa so trepalnice obstojne. Zaradi naravnega cikla rasti trepalnic je popolnoma normalno, da je po treh tednih potrebna korektura. Če imate po 3 tednih gor še skoraj vse trepalnice je sigurno, da so med seboj zlepljene in da imajo naravne trepalnice moteno rast. V takem primeru priporočamo čimprejšnjo odstranitev.
Je mogoče da pride do kakšne alergijske reakcije?
Kot povsod v kozmetiki, obstaja možnost, da pride do alergijske reakcije, vendar so z Xtreme Lashes materiali te možnosti minimalne. Naše lepilo je preverjeno in priznano kot najbolj varno lepilo na svetu.
Ali si podaljšane trepalnice lahko zmočim in ali so odporne na morsko vodo?
Priporočeno je, da prve 3 ure ne močite trepalnic. Trepalnice so odporne na morsko vodo, tako da se z njimi lahko brez problema tudi potapljate.
Ali lepilo od Xtreme Lashes vsebuje formaldehid?
Xtreme Lashes Flex Fusion z Rapid Cure Technology je medicinsko in hipoalergeno lepilo, ki NE vsebuje formaldehida. Lepilo je tudi brez vonja in ni hlapljivo. Med aplikacijo lahko stranka tudi kadarkoli brez težav odpre oči.
Od česa sta odvisni dolžina in debelina podaljšanih trepalnic?
Vrsta trepalnic, ki jih stilistka izbere, je odvisna od dolžine, debeline in gostote vaših naravnih trepalnic. Najbolj pomembna je varnost strank, ter da se naravne trepalnice ne poškodujejo, zato Xtreme Lashes stilistke pred prvo aplikacijo z vsako stranko opravijo posvet, kjer stranka pove svoje želje, stilistka pa po pregledu naravnih trepalnic pove, kaj bi bilo najboljše za njene naravne trepalnice.
Je po nanosu trepalnic potrebno uporabljati Xtreme Lashes kozmetične izdelke ali so zadovoljiva katerakoli ličila?
Za nego trepalnic ni potrebno uporabljati Xtreme Lashes kozmetičnih produktov, je pa priporočljivo, saj so vsi izdelki kompatibilni s podaljšanimi trepalnicami. Potrebno pa se je izogibati produktom, ki vsebujejo olja, saj je olje edina snov, ki povzroči predhodno izpadanje katerihkoli podaljšanih trepalnic.
031 817 660
info@lepotilnicamb.si
LEPOTILNICA d.o.o.
Staneta Severja 9B, 2000 Maribor