Teniranje telesa

Teniranje telesa

That ‘so sun samoporjavitveni sistem slovi kot najboljša in najbolj naravna zagorela barva na trgu.

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov staranja kože. Zato pametne ženske za privlačno zagorelost ne poležavajo na soncu. Strokovnjaki opozarjajo, da je pretirano sončenje škodljivo, vi pa bi vseeno hoteli biti zagoreli – izberite varno zagorelost s sistemom za samoporjavitev.

That ‘so inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev z naravnim tenom. Prilagodi se vsakem tenu in doseže videz naravne zagorelosti, neguje kožo in je prijetnega vonja. In kar je najbolj privlačno in zanimivo, da so na voljo produkti za NOV NAČIN LIČENJA V SPRAJU, ki bodo polt vsakodnevno osvežili in podaljšali obstojnost.

Sun makeup je inovativen in sodoben koncept popolnega ličenja. Izdelki That’so so naravni, zahvaljujoč vsebnosti različnih vrst Aloe Vere in kolagena. Od danes lahko hkrati porjavite in negujete svojo kožo: lepa, porjavela polt bo trajala kar nekaj dni. Je eden prvih proizvodov na trgu, ki daje vaši polti izgled „naravne zagorelost”, ne maši por in poskrbi, da pusti na koži nežno, naravno sled.

Najbolj pogosta vprašanja

KOLIKOKRAT MORAM PRITI NA TENIRANJE, DA BOM RJAVA?
Pri samem postopku teniranja, se obarva izključno povrhnjica, zato je to zdrav način zagorelosti. Porjavite že pri prvem teniranju, pri sami tehniki pa se uporabljajo različne barve, tako da se prilagajamo vašim željam.
ALI SE LAHKO ZGODI, DA PORJAVIM NEENAKOMERNO?
V kolikor upoštevate vse naše nasvete, do tega ne bi smelo priti. Na dan tretmaja se odsvetuje uporaba dezodoranta, ker se barva v tem primeru ne oprime pazduh. Odsvetuje se tudi direktna uporaba parfuma kjerkoli po telesu, saj alkohol v parfumu raztaplja barvo. Po teniranju ne priporočamo tuširanja ali športnih aktivnosti (zaradi potenja), saj koža rabi 6 ur, da razvije barvo. Prvo tuširanje priporočamo samo s toplo vodo, brez tuš gelov in gobic. Po prvem tuširanju se na koži razvije pravi ten.
NOSEČA SEM, ALI JE ZAME STRUPENO IN ŠKODLJIVO?
Tekočina za teniranje je povsem varna za uporabo. Glavna učinkovina, zaradi katere pravzaprav porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja.
ALI BOM ORANŽNA?
Ne, ker je na voljo več barvnih odtenkov. Tako se lahko odločimo za vam primerno barvo.
KAJ MORAM NAREDITI PRED TENIRANJEM?
Pred teniranjem morate doma narediti temeljit piling obraza in telesa. Pri samoporjavitvi se obarva le povrhnjica, če je le ta zadebeljena, se lahko začne neenakomerno spirati, v tem primeru ste lahko listasti. Na teniranje pridete nenaličeni.
ALI BO BARVA RAZVILA NEPRIJETEN VONJ?
Rahel vonj se razvije, vendar je daleč od neprijetnega. Vonj je odvisen tudi od kože – klasičen primer je parfum. Isti parfum na nekom diši, na drugem smrdi.
KOLIKO ČASA JE BARVA OBSTOJNA?
Obstojnost je odvisna predvsem od količine melanina v vaši koži. Povprečno barva drži 7-10 dni, pri nekaterih do 15 dni. Barva se enakomerno spira. Pred naslednjim obiskom teniranja se mora obstoječa barva popolnoma sprati.
KOLIKO ČASA TRAJA POSTOPEK?
Postopek traja cca. 20 minut. Pri nas dobite hlačke za enkratno uporabo. Samo teniranje traja 5-10 minut, nato se posušite in se takoj zatem oblečete v svoja oblačila. Nekaj ur znate imeti rahel lepljiv občutek na telesu, kar je normalno.
KAKO SE BARVA OBNAŠA NA SONCU, KAJ ČE GREM PO POSTOPKU NASLEDNJI DAN NA MORJE?
Pridobljena barva ne zagotavlja zaščite pred soncem, tako da je zaščitni faktor na morju obvezen! Barva se v vodi počasi spira, vi pa istočasno dobivate novo barvo, pridobljeno od sonca.
ALI BARVA PUŠČA SLEDOVE NA SVETLIH OBLAČILIH?
Da, vendar le prvi dan. Tekočina za porjavitev je rahlo obarvana, da vidimo, kje smo tenirali in kje ne. Prvi dan teniranja zato svetujemo temna ohlapna oblačila. Če barva kljub temu pride na tkanino, operite na 30°, barva bi se morala povsem izprati iz oblačil.

Naše delo

 

031 817 660
info@lepotilnicamb.si
LEPOTILNICA d.o.o.
Staneta Severja 9B, 2000 Maribor