DEPILACIJA S STARPIL VOSKI
Voskanje je eden izmed najbolj pogostih lepotnih tretmajev. Poleg tega da odstrani dlačice omogoči, da koža v večji meri vpije ostale izdelke za nego. Prav zato je za Starpil bistvenega pomena, da ponudijo samo najboljše izdelke in načine za njihov optimalen nanos. Inovativne formule in izjemni izdelki, ki vsebujejo zgolj najboljše naravne učinkovine, so končni rezultat večletnih izkušenj.

Vodilno vlogo na področju profesionalne depilacije Starpil dokazuje z obsežnim izborom sistemov za depilacijo, izdelki za pred in po depilaciji ter dodatki. Zagotavlja vse potrebno, da strankam zagotovite najboljšo možno depilacijo, dobro počutje in lepotni tretma. Zaupajte premium Starpil voskom, zaupajte v Starpil.

Voski z visokim tališčem v roll-on vložku za depilacijo s trakovi je patentiran roll-on sistem za depilacijo, ki ga posnema cel svet. Z roll-on sistemom za depilacijo boste dosegli izjemne rezultate. ker so voski izdelani iz smole pomeni, da se lahko uporabljajo ob višji temperaturi kot voski z nižjim tališčem. Prednost tega je, da je plast voska zelo tanka in se v trenutku ohladi, s čimer preprečimo pekoč občutek. Po nanosu se vosek preprosto odstrani s Starpil trakovi za depilacijo.

Voski za depilacijo s trakovi z nizkim tališčem, ki ob taljenju na nizki temperaturi dobijo teksturo medu. Starpil voski z nizkim tališčem so izdelani iz čebeljega voska in kakovostnih smol. Nekateri vsebujejo titanijev dioksid, ki ob sobni temperaturi zagotavlja bolj kremasto in voljno teksturo ter omogoča lažjo depilacijo. Voski so izjemno učinkoviti in se preprosto nanašajo. Odprejo pore in omogočijo odstranjevanje dlačic s korenino, kar upočasni njihovo ponovno rast.

StarSoft, koži prijazna premium depilacija. Nov, inovativen depilacijski tretma z nevrosenzoričnimi aktivnimi sestavinami, ki zmanjšujejo neugodje in spodbujajo takojšnjo regeneracijo kože.

Liposoluble voski z visokim tališčem, na sobni temperaturi poltrdi voski za enkratno uporabo. Vosek je izdelan iz borove smole in rastlinskih olj in zasnovan za uporabo skupaj s starpil trakovi. Omogoča izredno dober oprijem in se med delom ne suši. Topel vosek je idealen za olajšanje utrujenih nog in izboljšanje cirkulacije.