Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor, zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletnega naročanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na www.lepotilnicamb.si. Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega naročanja se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih, nasvetih s področja zdravja in življenjskega sloga.

S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani uporabnik, pa tudi ime in priimek, naslov, telefonska številka.
Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

Registracija uporabnika spletnega naročanja

V soletnem naročanju se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak uporabnik sam odgovarja za podane podatke. Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor vpisane podatke do preklica uporablja za obdelavo uporabnikovega naročila. Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor podatke hrani do preklica ali odjave. Uporabnik lahko svojo zahtevo do preklica ali odjave poda pisno na naslov: Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor ali na elektronski naslov info@lepotilnicamb.si.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu Lepotilnice. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe Lepotilnice.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor obdeluje, za izbris ali popravke. Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.
    Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor ali na elektronski naslov info@lepotilnicamb.si.

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne lekarne Plavž so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Lepotilnica d.o.o. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Lepotilnice pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.

Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa Lepotilnica d.o.o. so zaupni. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:
podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje Lepotilnice (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavna služba);
pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

Privolitev

Z uporabo naročanje na spletu se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

Na spletnih straneh Lepotilnice je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook).

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletne lekarne Plavž dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh Lepotilnice izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: Lepotilnica d.o.o., Kocenova ulica 4, 2000 Maribor.