NEGA Z DIAMANTIM PILINGOM BDR

Nemška dermacevtska kozmetika se loti vaše kože celostno. S kombinacijo kislin in aparata za dermoabrazijo dosežemo globinsko in površinsko tretiranje kože: intenzivno odstranitev odmrlih celic kože, zgladitev povrhnjice kože, čiščenje por, izboljšano absorbcijsko sposobnost kože.

V postopku sta združena bio kemična priprava kože in mehanski piling (diamantni piling/mikrodermoabrazija).

Zaradi zmehčanja epidermalnega cementa ni potrebna velika moč mehanske abrazije, koža je čista, osvežena, mladostna. S kemičnim pilingom belimo pigmentacije, ki se pojavljajo na obrazu (sonce, staranje). Z diamantnim pilingom lahko zmanjšamo vidnost prvih gub. Primeren je prav tako za aknaste in zelo suhe kože.

Razlika s klasičnim diamantnim:

  1.  Po samem postopku: pri BDR sistemu na kožo najprej nanesemo kislinski piling, ki kožo čisti v pore in globino, zmehča odmrlo povrhnjico. Nato z nežnim mehanskim pilingom odstranimo odmrle celice povrhnjice. Pri klasičnem pilingu s kovinskim nastavkom postrgamo odmrlo kožo.
  2.  Po glavi aparata: pri BDR sistemu se za mehanski piling uporablja plastičen nastavek (vsaka stranka ima svojega), ki rahlo vibrira in ima neravno enakomerno površino, ki preprečuje, da bi bili grobi. Pri klasičnem diamantnem pilingu se uporablja kovinska glava (kot brus) in vakum. Tukaj se pojavi vprašanje sterilnosti (saj se tako majhne zareze težko očistijo) in nadzora nad pritiskom.
  3.  Po rezultatih: po končanem postopku BDR sistema je koža bolj gladka, ne pordeči, sije in je na videz videti bolj zdrava. Z rednimi tretmaji se izredno lepo odpravijo nečistoče, brazgotine in pigmentacije in zagotovimo popolno regeneracijo kože. Po klasičnem diamantnem pilingu je koža rdeča in včasih so vidni potegi s samim aparatom. Takšna koža je ranjena, povzročimo lahko trajne posledice.

naše delo