NEYES BROWS

Pri Neyes gre za oblikovanje NARAVNIH obrvi. Gre za zelo podrobno dodelan postopek, katerega cilj je, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo ter da postanejo naravno take, kot si ji stranka želi, ter da so optimalne za njen obraz. Gre za popolnoma neagresivno metodo, tako da lahko stranke po samem tretmaju brez problema odidejo tudi v službo, …

Neyes Brows postopek je znan tudi po tem, da gre za zelo personaliziran pristop do strank, saj se ne uporablja vnaprej narejenih šablon, temveč se opravijo izmere obraza za vsako stranko posebej in se glede na meritve ustvari personalizirana šablona. S tem dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar.

 

 Pri postopku se uporabljajo le vrhunski materiali ( voski, barve, nitka, … ), izdelani ekskluzivno za Neyes Brows tretma.
Na Neyes Brows tretmaju obrvi izmerimo, pobarvamo, povoskamo, nitkamo ter po potrebi oblikujemo s fino pinceto.
Pri voskanju obrvi uporabljamo voske vrhunske kakovosti, ki se razlikujejo glede na tip kože in so primerni tudi za tiste z zelo občutljivo ter tanko kožo.

Prvi tretma traja približno eno uro, saj je v čas tretmaja vključen tudi prvi posvet s stranko, ki vključuje merjenje, določitev prave barve obrvi, izrez personalizirane šablone …

Korekture, ki jih svetujemo približno enkrat mesečno oziroma na mesec in pol, glede na potrebe stranke, trajajo med 30-45 minut.
Pri Neyes tretmaju je vsak korak dodelan do podtankosti.