TENIRANJE TELESA

That ‘so sun samoporjavitveni sistem slovi kot najboljša in najbolj naravna zagorela barva na trgu.

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov staranja kože. Zato pametne ženske za privlačno zagorelost ne poležavajo na soncu. Strokovnjaki opozarjajo, da je pretirano sončenje škodljivo, vi pa bi vseeno hoteli biti zagoreli – izberite varno zagorelost s sistemom za samoporjavitev.

That ‘so inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev z naravnim tenom. Prilagodi se vsakem tenu in doseže videz naravne zagorelosti, neguje kožo in je prijetnega vonja. In kar je najbolj privlačno in zanimivo, da so na voljo produkti za NOV NAČIN LIČENJA V SPRAJU, ki bodo polt vsakodnevno osvežili in podaljšali obstojnost.

Sun makeup je inovativen in sodoben koncept popolnega ličenja. Izdelki That’so so naravni, zahvaljujoč vsebnosti različnih vrst Aloe Vere in kolagena. Od danes lahko hkrati porjavite in negujete svojo kožo: lepa, porjavela polt bo trajala kar nekaj dni. Je eden prvih proizvodov na trgu, ki daje vaši polti izgled „naravne zagorelost”, ne maši por in poskrbi, da pusti na koži nežno, naravno sled.