NEGA OBRAZA Z METODO OXIGENESIS
Metoda Oxigenesis je nov in patentiran estetski postopek za bolj zdravo kožo. Združuje nanašanje aktivnih sestavin z aplikatorjem (airbrush) pod pritiskom stisnjenega kisika. Z omenjenim postopkom dosežemo naravno celično aktivacijo na povsem naraven način in tako prispevamo 99% čistega kisika celicam. Sčasoma celice zmanjšajo svojo dejavnost, s kisikom pa spravimo celice nazaj v pogon.

Oxigenesis metoda je primerna za odstranjevanje gubic, odstranjevanje pigmentnih madežev, aknasto kožo, odstranjevanje rdečice, dermatitise, regeneracijo dehidrirane in izmučene kože.

Z uporabo čistega kisika dajemo celicam energijo za proizvodnjo kolagena, elastina, beljakovin in drugih snovi, katero so izgubile tekom časa, s slabim načinom življenja.

S kisikom odpremo v kanale celic in tako poskrbimo, da vse aktivne sestavine prodrejo v plasti kože. Najboljši rezultati so zato bolj vidni, ko se koža obnovi (21-28dni).

Pomembna je tudi nega doma, zato se priporoča, da se za čas tretmana zamenjajo dosedanji izdelki za nego kože z izdelki Oxigenesis. Tako se dosežejo veliko boljši rezultati v dosti hitrejšem obdobju.

Nega kože v salonu z metodo Oxigenesis s kisikom in aktivatorji se priporoča enkrat na štiri do pet tenov. S tem ohranjamo celice aktivne in kožo hidrirano in nahranjeno.
Čisti kisik nima kontraindikacij.

Naše delo: